Maria Navaro, aquarel·les

4 Abr 2024 - 31 Mayo 2024
Flors blaves en test blanc

Tenim el gran plaer de presentar per primera vegada al nostre Espai l’exposició d’aquesta gran artista. Les seves aquarel·les són acolorides, fresques i espontànies, li agrada jugar amb el pigment i l’aigua i experimentar efectes. S’inspira en la natura fent la seva pròpia interpretació a paisatges, marines, flors... aconseguint unes magnífiques obres, personals i plenes de sensibilitat.

L’acte de inauguració va ser presidit pel Sr. Alcalde de la nostra ciutat, Sr. Josep Mª Vallès, la regidora de Cultura, Sra. Nuria Escamilla, i el tinent d’alcaldia, Sr. Bernat Picornell.

Maria Navarro, nascuda a Barcelona. La seva obra ha estat exposada arreu del nostre país i del món, com a França, Itàlia, Colòmbia, Bolívia, U.S.A., Bèlgica. Finlàndia, Índia, Xina, Cracòvia i Estònia.

Ha estat guardonada entre d’altres importants premis amb la medalla d’Or i la de Plata de l’ACC, 1r Premi Pinzell d’Or, Premis Ajuntament i Diputació de Girona, i Copa Generalitat al Premi Pinzell d’or de l’AAAGC, 1r i 2n Premi Reial Cercle Artístic de Barcelona, Accèssit Premi AGBAR Barcelona 2019 i 2022, Medalles d’or, plata i bronze al Saló internacional des Beaux Arts, de Béziers, i 1r Premi VII Certamen Juan Fontanal de Màlaga.

Obra

Aiguamolls
María Navarro
Aiguamolls
Aquarel·la
40x70 cm.

Compartir